Zanimljivosti

Peter Crouch mogao bi glumiti legendarnog Rodneyja iz Mućki

Peter Crouch mogao bi glumiti legendarnog Rodneyja iz Mućki
Foto: get

PETER CROUCH nedavno se umirovio od aktivnog igranja nogometa. Poznati engleski reprezentativac i jedna od ikona nogometa često je u životu nailazio na usporedbu s Rodneyjem Trotterom, likom iz kultne britanske humoristične serije Mućke.

Sada ima priliku okušati se u toj ulozi. Crouch je dobio ponudu da odigra ulogu koju je godinama odrađivao legendarni Nicholas Lyndhurst i snimi skeč o jednoj od najpoznatijih serija svih vremena.

Autori BBC-ja koji su sudjelovali u kreiranju Mućki, prema pisanju otočkih medija, dali su zeleno svjetlo za snimanje skeča o ovoj seriji u Londonu. Snimanje će okupiti i likove Del Boya, ujaka Alberta, Boycieja i Marlene koje će igrati dvojnici originalnih glumaca iz serije.


Oglas za prijavu kandidata navodno će biti raspisan krajem godine, a uloge će dobiti oni koji budu najviše nalikovali na glumce koje s malih ekrana pamtimo s kraja prošlog i početka ovog stoljeća.

"Crouchev agent je rekao da će njegov klijent razmisliti o tome hoće li prihvatiti ovu ponudu za koju bi trebao dobiti 30.000 funti za pola dana snimanja u Londonu", kaže jedan od izvora iz BBC-ja za engleske medije.

Inače, Crouch je prije nekoliko godina rekao da nikad nije volio nadimak Rodney koji je imao na početku karijere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara