Petrić: Mogao bih ostati u HSV-u, sve ovisi o klubu

Foto: AFP

NJEMAČKI nogometni Bundesligaš HSV prolazi kroz burno razdoblje, pa je tako unatrag manje od sedam dana dužnosti trenera razriješen Armin Veh kojega je naslijedio Michael Oenning.

Loši rezultati koje klub postiže u posljednje vrijeme, a među kojima se ističu domaći 4:2 poraz od Mainza i gostujući 6:0 kod Bayerna, uzdrmao je hamburški klub čije boje brani hrvatski reprezentativni napadač Mladen Petrić. Sve što se posljednjih dana zbivalo u i oko kluba dodirnulo je i same igrače, priznaje Petrić:

"Dobro je to što je klub ponovno u situaciji u kojoj može djelovati. Kao i kovati planove za sljedeću sezonu."

Ugovorno je 30-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac za HSV vezan do kraja sljedeće sezone. Spreman je ugovor odraditi do samoga kraja, no, priznaje, ovisit će to i o potezima koje će klub povući.

"Mogu si zamisliti da ostanem ovdje", kaže Petrić, a prenosi hamburški Morgenpost koji upozorava da bi njegova odluka mogla biti uvjetovana i time hoće li klub, koji trenutačno ne konkurira za izlazak u Europu, povući neke radikalne poteze:

"Na moju odluku vezanu uz ostanak svakako će utjecati to što će se u klubu dogoditi. Vidjet ćemo čime će razgovori rezultirati."

"Ono što je jasno jest to da Mladen može na top-razini igrati još četiri godine, moguće je da jednu sezonu nakon toga odraditi u Sjedinjenim Američkim Državama", zaključuje list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara