Petrić na predstavljanju u HSV-u: Sve je puno lakše uz Ivicu Olića

Petrić na predstavljanju u HSV-u: Sve je puno lakše uz Ivicu Olića

TEŽAK prvi dan iza sebe je ostavio Mladen Petrić prilikom dolaska u Hamburg. U četvrtak nije trenirao, samo su ga predstavili novinarima i uselili u hotel.

Sa svojim novim klupskim suigračem Ivicom Olićem Petrić je u Hamburg doputovao u četvrtak pola sata iza podneva, nakon što je na letu iz Ljubljane presjedao u Muenchenu.

Nakon što se smjestio u hotelu, Petriću su u njegovu novom klubu organizirali predstavljanje medijima. Pred novinare je u prostorijama kluba izašao točno u 15 sati i šest minuta, i to u društvu direktora Bernda Hoffmana, trenera Martina Jola i glasnogovornika Jörna Wolfa.

"Vrlo sam zadovoljan što sam ovdje", izjavio je Petrić sa širokim osmijehom u kamere fotoreportera, fotografirajući se s dresom HSV-a.

"Mislim da se svi skupa sada moramo koncentrirati na našu prvu utakmicu, protiv Karlsruhea u subotu na našem stadionu. Moramo svakako uzeti sva tri boda u tom dvoboju. Ne smijemo uprskati odličan start u Muenchenu protiv Bayerna. To je vrlo važno", rekao je Petrić.

Novinare je zanimalo postoji li mogućnost da Petrić zaigra u toj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu je sve moguće", kazao je Jol nastavivši:

"Mladen je poznat po svojim kvalitetama već duže vrijeme. Radio je ranije s mojim pomoćnicima i tu nema tajni. Mislim da posjeduje iznimnu tehniku i da je pravi timski igrač. Donijet će nam puno napadačke raznovrsnosti. S njim će suparnici daleko teže braniti naše akcije u napadu. Može se reći da smo dobili idealnog igrača kad je kompozicija naše igre u pitanju", ishvalio je Hrvata Nizozemac.

Petrić je potom otkrio da je s kolegama iz hrvatske reprezentacije razgovarao o promjeni kluba i da su svi pohvalili njegov transfer.

"Posebno mi je drago da uza sebe imam Ivicu Olića, koji će mi puno pomoći u početku, čak i sa traženjem smještaja", rekao je Mladen, čija je supruga Despina prvi put trudna.

",Ivica me odveo u svlačionicu i predstavio igračima. Ugodno sam iznenađen toplinom dobrodošlice. Vidim da je atmosfera u momčadi odlična", zaključio je.

Totalsport
Foto: hsv.de

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara