Petrić teže ozlijeđen: Izvjesna operacija i osam tjedana pauze

Petrić teže ozlijeđen: Izvjesna operacija i osam tjedana pauze

Tekst: M.P.
Foto: AFP

SINOĆNJA ozljeda Mladena Petrića nažalost je vrlo ozbiljne prirode. Napadač HSV-a definitivno neće doći na okupljanje reprezentacije, a moguće je da će zbog dijagnosticirane ozljede peronealnog mišića pauzirati i do osam tjedana.

> Vukojević: Ukrajinci su svjesni da su u Minsku propustili meč loptu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni reprezentativac i udarna igla njemačkog HSV-a Mladen Petrić ozlijedio se u jučerašnjoj utakmici njegova kluba s berlinskom Herthom. Igru je napustio u 63. minuti, a jutrošnja dijagnostika magnetskom razonancom pokazala je da je riječ o oštećenju retinaculuma (vezivna tvorba koja drži tetivu mišića u prirodnom položaju) peronealnog mišića.

Jedan od liječnika reprezentacije, dr. Jurica Rakić još je od sinoć u stalnom kontaktu s Mladenom i liječničkom službom HSV-a, i prema njegovoj stručnoj procjeni, moguće je da će Petrić pauzirati i do osam tjedana.

"Takva je procjena prilično izvjesna ukoliko se odmah pristupi operativnom zahvatu, no postoji i opcija neoperativnog pristupa, jer ta vezivna tvorba nije u potpunosti puknuta. Više detalja znat će se u nekoliko sljedećih dana",  rekao je dr. Rakić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara