Po svaku cijenu želi pobjeći iz Barcelone: "Ovo nije ono što smo zamišljali"

Po svaku cijenu želi pobjeći iz Barcelone: "Ovo nije ono što smo zamišljali"
Foto: Epa

RAFAEL ALCANTARA, poznatiji kao Rafinha, ne želi više biti član Barcelone. Rafinhin otac Mazinho, inače prvak svijeta s Brazilom 1994., potvrdio je kako je odlazak s Camp Noua realna opcija. Prema riječima Mazinha, njegov sin u Barci ne dobiva minutažu kakvu bi želio i obitelj će pokušati ishoditi izlaz kako bi negdje drugdje dobio pravu šansu. Na Camp Nouu je ove sezone odigrao samo četiri utakmice.

"Ne razumijemo trenerov izbor igrača za utakmice. Samo trener može odgovoriti na ta pitanja, a mi smo trenutno koncentrirani na to da mu osiguramo konstantno igranje, što u Barceloni ne dobiva", rekao je Mazinho pa nastavio:

"Kad je igrao, igrao je dobro i onda je maknut iz najužeg kruga kandidata za nastup, što baš i ne razumijemo. Razmišljamo o odlasku jer situacija nije onakva kakvu smo zamišljali. On treba 30-40 utakmica po sezoni, što u Barceloni ne može dobiti. Želi igrati, postoje klubovi koji ga žele i vjerujemo da će ga Barcelona prodati."

Rafinha je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, nadao se boljem položaju nakon povratka u Barcelonu, ali status se nije popravio.

U klubu su začuđeni izjavama Mazinha i poručili su da Barca nema namjeru u siječnju prodavati Rafinhu jer, kako su rekli, ozbiljno računaju na njega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara