MEĐUNARODNI NOGOMET

Pobijedili Messijevu Argentinu pa idući meč igrali u lažnim dresovima

Pobijedili Messijevu Argentinu pa idući meč igrali u lažnim dresovima
Screenshot: Twitter

PAR DANA NAKON jedne od najvećih pobjeda u povijesti, najlošija reprezentacija Južne Amerike razbjesnila se zbog odnosa njihova službenog opskrbljivača opremom.

Givova, kako se zove tvrtka čije dresove nosi Venecuela, nije igračima te momčadi dala dovoljno dresova za mini-turneju po Španjolskoj.

Zato je Venecuela morala nakon pobjede nad Argentinom u Madridu (3:1), idući prijateljski meč u Gironi, protiv reprezentacije Katalonije, igrati u dresovima kupljenima u lokalnoj trgovini sportske opreme kojima je s originalnima jedina veza bilo to što su otprilike slične boje. 

Oružar Venecuele je odrezao etikete na majicama koje su glumile originalne, na njih stavio grb nogometnog saveza i ime službenog proizvođača opreme. Ovo je razljutilo igrače Venecuele koji su dokaze o sramotnom ponašanju službenog dobavljača opreme prema njima objavili na društvenim mrežama. 

Tomas Rincon je napisao: "Givova, tražimo maksimalno poštovanje našeg nacionalnog dresa i igrača koji ga nose. Sramota je da nam niste dostavili dresove za ovu utakmicu i da se ovako moramo snalaziti kako bismo igrali u našim nacionalnim bojama".

Salomon Rondon ovako je sažeo svoje osjećaje prema proizvođaču opreme svoje reprezentacije:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara