HNL EUROPA

Počela prodaja ulaznica za prvu europsku utakmicu Hajduka na Poljudu ove sezone

Počela prodaja ulaznica za prvu europsku utakmicu Hajduka na Poljudu ove sezone
Miranda Cikotic/PIXSELL

U TIJEKU je prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk - Gzira United koja je na rasporedu 18. srpnja na Poljudu s početkom u 20 sati. Hajduk je u prvoj utakmici slavio s 0:2.

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo aktivni članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Od petka 12. srpnja ulaznice idu u slobodnu prodaju. 

Svi aktivni članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju (Hajduk.hr) te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda. Ako kupujte ulaznicu u Odjelu za članstvo, potrebno je samo predočiti člansku iskaznicu, a kod će vam biti izdan prilikom kupnje ulaznice. 

"Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ako želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih, potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznicu i dodijeljeni kod", obavijestio je Hajduk.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

 

NAPOMENE:

- Sezonske ulaznice vrijede za ovu utakmicu i s njima se ulazi na stadion. 

- Cijena dječje ulaznice za tribine Sjever, Istok, Zapad iznosi 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok za Obiteljsku tribinu vrijedi fiksna cijena u iznosu od 10 kuna (vrijedi za djecu do navršenih 14 godina).

- Za slučaj da član nema pristup internetu, KOD kojim ostvaruje pravo na kupnju ulaznice može preuzeti isključivo u Odjelu za članstvo uz predočenje članske iskaznice. 

- Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. 

PRODAJNA MJESTA:

- Online  

 - Odjel za članstvo na Poljudu -  od 8 do 20 sati radnim danom, vikendom ne radi

-  HNK Hajduk Fan shop Grad (pored HNK) -  svakim danom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 18 sati

- Cro Fan Shop City Center one i Mall of Split - svakim danom od 9 do 22 sati, Marmontova ulica -  svakim danom od 8 do 22 sata

- Ticketshop.hr  

*Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po redovnim cijenama do 17. srpnja u 23.59 sati 

*Prodajna mjesta na kućicama oko stadiona na dan utakmice od 17 sati

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara