KRIMINAL U SPORTU

Pogledajte kako je Ronaldinho reagirao kad je saznao da izlazi iz zatvora

Pogledajte kako je Ronaldinho reagirao kad je saznao da izlazi iz zatvora
Screenshot: Youtube

RONALDINHO je jučer pušten iz paragvajskog zatvora u Asuncionu te je prebačen u kućni pritvor. Slavni bivši nogometaš i njegov brat Roberto Assis platili su jamčevinu od 1,6 milijuna dolara i sada će obranu pripremati iz kućnog pritvora.

Podsjetimo, Ronaldinho je uhićen petog ožujka nakon što je u Paragvaj ušao s lažnom putovnicom, a u zatvoru je proveo 32 dana. Do suđenja Ronaldinho će biti u kućnom pritvoru u hotelu u Asuncionu.

Paragvajska ABC televizija objavila je video na kojem se vidi sudac Gustavo Amarilla koji mu se obratio putem videopoziva i objasnio što se od njega očekuje.

Ne smije napustiti Paragvaj

Između ostalog rekao mu je kako ne smije napuštati državu i pitao je njega i njegovog brata razumiju li i prihvaćaju njegovu odluku. Potvrdili su da razumiju, a Ronaldinho je na kraju razgovora karakterističnom proslavom, kakvu smo viđali i na nogometnim terenima, pozdravio suca. 

Prema izvješću policije, zadržan je i Wilmondes Sousa Lira, čovjek koji je Ronaldinhu i njegovom bratu nabavio putovnice. 

Ronaldinho je u Paragvaj išao zbog promocije svoje knjige Genij života te kako bi sudjelovao u jednom humanitarnom događaju. U zatvoru je stigao odigrati nogometnu utakmicu sa zatvorenicima i oduševio - zabio je sve golove i osvojio pečeno prase.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara