Pogledajte remek-djela preostala u izboru: Neymar, Rooney i Messi za gol godine

Screenshot: Youtube

NEYMAROVA briljantna solo-akcija za Santosov gol Flamengu, Messijev finiš sjajne akcije cijele momčadi protiv Arsenala i Rooneyeve škarice u mančesterskom derbiju, ostali su u najužem izboru za Gol 2011.

Fifa je sredinom prošlog mjeseca objavila 10 golova koji kandidiraju za gol godine, uz napomenu posjetiteljima njihove službene stranice da upravo tamo mogu glasati za svog favorita, a isto možete napraviti i sada, izborom jednog od ova tri gola:

Neymar, Santos - Flamengo, brazilsko prvenstvo

Fantastičan gol glasne patnje svih najvećih klubova svijeta, u akciji kojom je preko cijele suparničke polovice pokazao da sjajno vlada sljedećim vještinama: sprintom, proigravanjem, otkrivanjem, pozicioniranjem, driblingom i egzekucijom.

Lionel Messi, Barcelona - Arsenal, Liga prvaka

Naravno da nijedan izbor bilo čega najboljeg u nogometu ne može proći bez malog čarobnjaka. Njegov gol Arsenalu? "Ništa posebno", tek uobičajena demonstracija tika-taka moći njegovih poslužitelja i Leove egzekucije.

Wayne Rooney
, United - City, englesko prvenstvo

Nekad nedavno, prije 1:6, United je pobjeđivao City. Dok se u glavnom engleskom nogometnom gradu poredak ne vrati u normalu, navijači Uniteda nek se tješe ovim Rooneyjevim škaricama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara