Pogledajte trenutak kada je Luka Modrić izveo Hrvatsku iz aviona

Pogledajte trenutak kada je Luka Modrić izveo Hrvatsku iz aviona
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Hina

HRVATSKA reprezentacija sletjela je u zagrebačku zračnu luku, a kapetan i najbolji igrač Svjetskog prvenstva Luka Modrić poveo je momčad iz aviona pred tisuće navijača koji su stigli pozdraviti svoje heroje.

Zrakoplov Croatia Airlinesa sa svjetskim nogometnim doprvacima sletio je u  ponedjeljak u 15 sati i 22 minuta. Modrić je prvi izašao i pozdravio euforične navijače.

Ubrzo je iz aviona izašao Davor Šuker s hrvatskom zastavom u ruci, izgurao reprezentativce i stao ispred njih, pa uz izbornika Zlatka Dalića poveo reprezentaciju prema autobusu. 

Veliki broj građana okupio se duž cijele trase vožnje autobusa s viceprvacima svijeta, kako bi ih još jednom pozdravili i izrazili im zahvalnost za povijesni rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Autobus će se kretati predviđenom trasom na kojoj je u potpunosti zaustavljen promet te proći sljedećim putem: Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Reprezentativce na središnjem zagrebačkom trgu čeka nekoliko desetaka tisuća razdraganih navijača koji su se počeli okupljati već od jutarnjih sati.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara