Pogledajte trenutak kada je Luka Modrić izveo Hrvatsku iz aviona

Pogledajte trenutak kada je Luka Modrić izveo Hrvatsku iz aviona
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Hina

HRVATSKA reprezentacija sletjela je u zagrebačku zračnu luku, a kapetan i najbolji igrač Svjetskog prvenstva Luka Modrić poveo je momčad iz aviona pred tisuće navijača koji su stigli pozdraviti svoje heroje.

Zrakoplov Croatia Airlinesa sa svjetskim nogometnim doprvacima sletio je u  ponedjeljak u 15 sati i 22 minuta. Modrić je prvi izašao i pozdravio euforične navijače.

Ubrzo je iz aviona izašao Davor Šuker s hrvatskom zastavom u ruci, izgurao reprezentativce i stao ispred njih, pa uz izbornika Zlatka Dalića poveo reprezentaciju prema autobusu. 

Veliki broj građana okupio se duž cijele trase vožnje autobusa s viceprvacima svijeta, kako bi ih još jednom pozdravili i izrazili im zahvalnost za povijesni rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Autobus će se kretati predviđenom trasom na kojoj je u potpunosti zaustavljen promet te proći sljedećim putem: Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara –Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Reprezentativce na središnjem zagrebačkom trgu čeka nekoliko desetaka tisuća razdraganih navijača koji su se počeli okupljati već od jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara