"pokreni se - budi zdraviji" u nedjelju na jarunu

Središnji događaj jednotjedne manifestacije "Pokreni se budi zdraviji 2004.", koju organizira Hrvatska udruga fizioterapeuta (HUF), održat će se u nedjelju, 12. rujna, na RŠC Jarunu, priopćio je danas HUF.

U 11 sati na pozornici kod polivalentnog igrališta na Jarunu za posjetitelje će se prirediti zabavni program u kojem će nastupiti Zagrebačke mažoretkinje, brojne sportske plesne skupine, akrobatski i rock'n'roll klubovi.

Među ostalim, posjetitelji će moći vidjeti prikaz zdravstvenih vježbi kineskog podrijetla koje pobuđuju vitalnu energiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon toga, građanima će pojedini športski i rekreacijski klubovi demonstrirati svoje aktivnosti, te će se svi moći besplatno uključiti. Na cijelome Jarunu posjetitelji će se tako moći okušati u raznim sportovima, od softball-a do vožnje kanuom.

Na softball igralištu SK Princ od 10 do 14 sati građani će se moći upoznati s općim pravilima sporta i opremom koja je potrebna za taj sport. Ljubitelji kanua i kajaka moći će upoznati opremu, tehnike veslanja, različite tipove kanua i kajaka, te mogućnosti bavljenja veslanjem.

(Hina) pp/xmd ymd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara