POLICIJA ČUVALA SKUPŠTINU U MAMIĆEVOJ BAZI Šuker slavio i napao novinare: Manipulirate anketama!

POLICIJA ČUVALA SKUPŠTINU U MAMIĆEVOJ BAZI  Šuker slavio i napao novinare: Manipulirate anketama!

Foto: Index

U ZAGREBAČKOM hotelu Antunović završena je skupštinarska sjednica Zagrebačkog nogometnog saveza. Davor Šuker premoćno je, gotovo pa jednoglasno podržan neposredno prije predsjedničkih izbora Hrvatskog nogometnog saveza 22. prosinca tekuće godine.
 
Prije i uoči večerašnje sjednice ispred hotela Antunović patrolirale su snažne policijske ophodnje. U jednom se trenutku dvadesetak pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys pojavilo pred hotelom Antunović, no ubrzo su se razišli zbog policijske opsade.
 
Poslije sat i pol vijećanja, skupštinari Zagrebačkog nogometnog saveza svoj su glas podarili Davoru Šukeru. Od mogućih 538 glasova, 468 pripalo ih je aktualnom predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza.
 
Za Davora Šukera ruke je podiglo 46 članova Zagrebačkog nogometnog saveza. Dok su NK Rudeš i NK Zagreb 041 bili protiv, a MNK Alumnus futsalFER i NK Sava suzdržani, MNK Futsal Dinamo napustili su Skupštinu. 
 
Na skupu su nazočili svi zagrebačkih prvoligaških, drugoligaških te trećeligaških klubova Hrvatske nogometne lige.
 
Iz Prve zagrebačke lige nisu prisustvovali NK Blato, iz Druge NK Botinec i NK Hrvatski Leskovac, NK Kašina i NK Ravnice, a iz Treće NK Bubamara, NK Gavran 2003, NK Hrašće te NK Mala Mlaka i NK Travno.
 
Iz Prve hrvatske malonogometne lige odsutan je bio MNK Uspinjača, a iz Druge hrvatske malonogometne lige MNK Zagreb 92.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon glasovanja Davor Šuker prema običaju se obračunao s medijima.
 
"Manipulirate anketama za predsjednika, ali naviknut sam. Ne pomažete nogometu, više prostora dajete navijačima nego zdravim županijskim bazama koje su najvrednije što nogomet ima. Ja ću vam sada naći deset ljudi koji će reći da je sve super, a vi to nećete objaviti. Dajete mi snagu", rekao je i nastavio s prepucavanjem.
 
"Ta situacija traje još od utakmice na Malti prije dvije godine. Pokušao sam stvoriti suradnju s medijima, ali satrali ste sve moje pokušaje. Ponosan sam na svoj prijašnji mandat i ovaj idući. Gradit ćemo prvoligaške terene, ide projekt na Sveticama, dio novca od investicija dobit će i naša zagrebačka baza", obećao je pa se na upit dotaknuo Darija Šimića, protukandidata u utrci za predsjedničku fotelju Hrvatskog nogometnog saveza.
 
"Želim mu svu sreću. Nema potrebe komentirati njegovu kandidaturu", rekao je i završio svoje izlaganje nakon pobjedničke večeri.
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara