Policija objavila da provodi postupak zbog fizičkog napada Grezde na Čolaka

Policija objavila da provodi postupak zbog fizičkog napada Grezde na Čolaka
Foto: Pixell

NAKON dramatične i kontroverzne utakmice polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka (3:2), koju je obilježilo katastrofalno suđenje suca Igora Pajača, Antonija Čolaka, strijelca drugog gola domaćina, šakom u glavu je opalio Eros Grezda. Incident se dogodio na parkiralištu ispred svlačionica. Zbog svega je intervenirala i policija koja je izvršila službenu obradu istog događaja.

"Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događanja", napisao je delegat u izvještaju o utakmici.

Sukob je bio nastavak nemilih scena koje su se odvijale pred kraj i nakon utakmice kad su Osječani, ogorčeni suđenjem Igora Pajača, navodno vrijeđali suca, a Grezda je priznao napad, ali je rekao da ga je Čolak provocirao i vrijeđao na nacionalnoj osnovi.

Poslali smo upit u PU primorsko-goransku koja je potvrdila da je obavila istražne radnje.

''Prema dosadašnjim saznanjima u nedjelju, 31. svibnja 2020. godine oko 22,45 sati nakon završetka nogometne utakmice, došlo je do narušavanja javnog reda i mira u prostoru stadiona Rujevica.

 Policija nastavlja s prikupljanjem svih raspoloživih saznanja radi utvrđivanja relevantnih činjenica ovog događaja.

 S poštovanjem'', stoji u odgovoru policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara