Policija "uzvratila penisom" Tornadu: Susret Zadra i Rijeke u Kupu proglašen kao visokorizičan

Policija "uzvratila penisom" Tornadu: Susret Zadra i Rijeke u Kupu proglašen kao visokorizičan

NAKON što je Tornado svojim transparentom na utakmici KK Zadar - Helios počastio potpredsjednicu Vlade Đurđu Adlešič s uvredljivim porukama, MUP je utakmicu Zadar - Rijeka proglasio susretom visokog rizika.

Nakon što su pripadnici navijačke skupine Tornado izvjesili transparent na košarkaškom susretu NLB lige između Zadra i Heliosa, u kojem su oštro napali potpredsjednicu Vlade Đurđu Adlešič zbog najava pooštrenja zakona o navijačima stigao je odgovor MUP-a.

Podsjetimo na transparentu je pisalo: "Ne palimo aute, samo baklje. Ništa pištolji, samo šake. Nama reket služi za tenis, a ti nam Đ...a popuši penis".

Naravno, ovo nije prošlo nezamijećeno kod "momaka u plavom", koji su očito odlučili svima živima stati na kraj posljednjih dana. Naime, proglasili su utakmicu osmine finala Kupa između Zadra i Rijeke koja se igra danas, utakmicom visokog rizika!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako na susretu neće biti niti stotinjak pripadnika Armade i nešto više pripadnika Tornada, MUP-ovci su se odlučili pozvati na članak 66. Pravilnika o načinu policijskog postupanja. Prema njemu, ova će se utakmica snimati sa ciljem detektiranja i procesuiranja nedoličnog ponašanja navijača.

Na ulazu će biti pojačan vizualni i fizički pregled navijača, od kojih će se oduzimati predmeti koji bi se mogli koristiti u svrhu ozljeđivanja igrača te rukovodstava klubova.

M.Š.
Foto: Zadarsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara