Policija zaustavila HSV-ov autobus zbog Petrićevog autograma!

Foto: AFP

VELIKI šok doživjeli su nogometaši i prateće osoblje HSV-a, kada je policijska ophodnja zaustavila klupski autobus na povratku s prvenstvene utakmice protiv Hoffenheima.

Nakon što su u subotu na Rhein-Neckar-Areni odigrali 0:0 s Hoffenheimom, u 28. kolu Bundeslige, pred nogometašima HSV-a je bilo ugodno putovanje u luksuznom klupskom autobusu od nekih sat vremena vožnje, od Sinsheima do hotela momčadi u Frankfurtu. Trebao je to biti ležerno i ugodno putovanje.

No, odjednom se ispred vozača autobusa Mire Zadacha pojavio policijski autobobil s upaljenim plavim svjetlima i signalizacijom za zaustavljanje na prvom sljedećem odmorištu na auto-cesti. Vozač je sav u šoku zaustavio autobus u prvoj mogućoj prigodi, uplašen da je možda prebrzo vozio. Nije bio jedini...

No, uopće nije bilo tako nešto u pitanju. Trener Michael Oenning i njegov stožer, koji su sjedili na čelu, izašli su iz autobusa kako bi s policijskom patrolom na parkiralištu prodiskutirali razlog zaustavljanja autobusa. Potom su zatražili od Mladena Petrića da priđe naprijed.

"Smijali su se, pa sam mislio da me samo zafrkavaju i ostao sam sjediti na svom mjestu", pričao je Petrić za Hamburger Morgenpost.

No, trener i njegovi pomoćnici su bili ustrajni. Kada je vidio da je vrag odnio šalu, Petrić je poslušao svog trenera i krenuo prema ulaznim vratima autobusa. Na kojima je bila mlada policajka u društvu trojice kolega. Ekipa je bila ''naoružana'' samo s – jednim fotoaparatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajka je istupila:

"Gospodine Petrić, ja sam vaša velika obožavateljica!"

Hrvatski napadač je kasnije samo kratko izjavio:

"Ovo je bilo baš posebno i vrlo iznenađujuće."

Dakako, Petrić je ispunio sve zahtjeve za autograme i fotografiranje.

Nakon toga je policija ''dopustila'' autobusu da krene svojim putem...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara