UFC

Poznat razlog zbog kojeg je Brock Lesnar odustao od povratka u UFC

Poznat razlog zbog kojeg je Brock Lesnar odustao od povratka u UFC
Foto: Instagram

IAKO se mjesecima govorilo o pregovorima Brocka Lesnara s UFC-om oko povratka i meča za titulu teške kategorije protiv Daniela Cormiera, od toga neće biti ništa. 

Kečerska zvijezda i bivši UFC-ov prvak još nije istupio u javnost kako bi obrazložio razloge svog odustajanja od povratka u najjaču svjetsku MMA organizaciju. Tako su neki američki novinari počeli pisati kako Lesnar ponovno ima problema s dopingom zbog kojeg je već suspendiran u prošlosti u UFC-u, ali dobro upućeni Dave Meltzer demantirao je takve navode.

Najpoznatiji novinar koji prati zbivanja oko profesionalnog hrvanja javlja kako su pregovori s Lesnarom propali jer je 41-godišnjak tražio previše novca. I u WWE-u Lesnar je bio najplaćeniji kečer unatoč malom broju mečeva kroz godinu jer je uvijek bio glavna atrakcija kada bi zakoračio u ring. Isto bi se vjerojatno dogodilo u UFC-u, ali izgleda da je predsjednik kompanije Dana White odlučio da mu tako nešto nije financijski isplativo.

Stipe Miočić mogao bi se najviše okoristiti ovom situacijom. Američki Hrvat i dalje čeka na revanš protiv Cormiera koji ga je nokautirao za naslov teškaškog prvaka, a drugi borci dobivali su šansu prije njega jer su marketinški isplativiji i donose više novca kompaniji. Sada, kada je Lesnar odustao od povratka, Stipe bi napokon mogao dobiti svoju šansu. Od tog poraza je prošlo više od godinu dana i Miočić je odmah poručio da neće prihvatiti nijednu drugu borbu u UFC-u osim ako ona nije za titulu. To obećanje je ispunio i od tada se nije borio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara