Poznati iluzionist Uri Geller mislima pomogao Hamiltonu da dođe do pobjede na VN Kine?

Poznati iluzionist Uri Geller mislima pomogao Hamiltonu da dođe do pobjede na VN Kine?

URI GELLER poznat je po pomicanju i savijanju stvari pomoću mislima. Navodno je Hamiltonu svojim moćima pomogao doći do pobjede.

Britanac Lewis Hamilton uvjerljivo je došao do pobjede na Velikoj Nagradi Kine čime se sasvim približio naslovu prvaka svjetskog prvenstva Formule 1.

Do kraja je ostala još samo Velika Nagrada Brazila. Hamilton ima 94 boda, drugi Massa 87 i sve je realniji scenarij po kojem će Hamilton nakon dramatične završnice prošle godine, kada je izgubio dvoboj protiv Räikkönena, ovaj put ipak slaviti.

Na Velikoj Nagradi Kine je bio uvjerljiv i u kvalifikacijama i na glavnoj utrci, te nije bio niti blizu ispadanja, niti je napravio bilo koju grešku (kao utrku ranije). A, kako navodi engleski Sunday Star za to je zaslužan kontakt koji je imao s poznatim iluzionistom Urijom Gellerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Geller je poznat kako uz moć misli pomiče i slama stvari, a kontaktirao je Hamiltona uoči kineskog vikenda, te mu svojim mislima pomogao da bude fascinantno miran i nesklon pogreškama.

Popularni iluzionist je bio oduševljen tim kontaktom, te je nagovijestio kako će Hamilton, gotovo sigurno, ostati takav i na posljednjoj utrci, odnosno, kako će lako osvojiti naslov svjetskog prvaka. 

M.Š.
Foto: AFP/NBC

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara