E-sport

Poznato je kada izlazi novi Football Manager. Najavili su ga trailerom

Poznato je kada izlazi novi Football Manager. Najavili su ga trailerom
Screenshot: Football Manager

FOOTBALL MANAGER objavio je trailer i datum izlaska svog novog serijala. Tvorac najpopularnije nogometne simulacije na svijetu Sports Interactive objavio je da FM 2020 izlazi u studenome ove godine.

Sve jake nogometne lige su već počele, ali za popularnim Managerom još ćete se morati malo strpjeti. Football Manager je za ovu godinu pripremio i jednu novost, prvu u nizu koje će objavljivati do izlaska igre. Uz PC verziju, igru će se moći preuzeti i igrati i na Google Stadiji, svoju platformu s kojom su ušli u svijet videoigara.

Igru je moguće prednaručiti na službenim stranicama uz popust od 10%.

"Iskoristite svoj stav i učinite stvari na svoj način u svom klubu ove sezone koja počinje početkom studenoga. Svaka odluka se računa na Football Manageru 2020, s novim značajkama i uglađenom mehanikom igre, uz dodatak svježih i autentičnih novosti. Omogućili smo menadžerima da preuzmu veću odgovornost za svoju i sudbinu svojih momčadi", kažu tvorci igre iz Sports Interactiva i SEGA-e pa dodaju:

"Kako ćete doći do vrha, ovisi o vama... Sami ćete donositi svoje odluke i imati posljedice koje one donese", zaključuju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara