TRANSFERI

Predsjednik PSG-a poručio Neymaru: "Nitko te nije natjerao da potpišeš za nas"

Predsjednik PSG-a poručio Neymaru: "Nitko te nije natjerao da potpišeš za nas"
Foto: Gulliver / Getty Images, Screenshot: France Football

DOSTA je bilo zanovijetanja rekordno plaćene i tetošene superzvijezde. Tako se može sažeti poruka koju je nimalo uvijeno prvoj zvijezdi kluba poslao PSG-ov predsjednik Nasser Al-Khelaifi.

U intervjuu za France Football ovako je govorio o temi koja je aktualna još otkako je Neymar u ljeto 2017. potpisom za PSG i odštetom Barceloni od 222 milijuna eura postao najskuplji igrač na svijetu, a to je njegov odlazak iz Pariza. Točnije, povratak u Barcelonu. Ili pak transfer u Real.

Jer Neymar junior, koji u Parizu zarađuje 40 milijuna eura godišnje i koji je sam tražio odlazak iz Barcelone, šalje poruke bivšim suigračima kako je nezadovoljan u europski limitiranom PSG-u i dosadnom francuskom prvenstvu te se kaje što je napustio Barcelonu. Njegov se otac pak često druži s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom koji mu sina otvoreno zove u Madrid. 

Al-Khelaifi je ovako komentirao pitanje koje se dodatno aktualiziralo dolaskom prijelaznog roka: "U ovom klubu želim isključivo igrače koji su potpuno posvećeni našem dresu i klupskom projektu. Oni koji to ne žele ili ne razumiju, neka mi se jave za razgovor.

Ali ako je igrač pod ugovorom (a Neymarov traje do 2022. op. a.), onda je to važnije od svega, osim onog što sam rekao, a to je potpuna posvećenost našem projektu. Što se tiče Neymara, njega nitko nije natjerao da potpiše za nas. Nitko ga nije ni na što prisiljavao. Sam je htio doći u PSG."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara