Pretučeni fizioterapeut Dinama: Ovo se u Zadru već događalo!

Pretučeni fizioterapeut Dinama: Ovo se u Zadru već događalo!

Tekst: Marko Čeko
Foto: Index

TIJEKOM jučerašnjeg gostovanja Dinamovih kadeta i juniora u Zadru kod istoimenog domaćina u okviru petog kola Prve hrvatske nogometne lige došlo je do teškog incidenta.

Naime, nakon dvoboja Zadrovih i Dinamovih kadeta kojeg su Zagrepčani riješili u svoju korist rezultatom 0:3, ispred stadiona Stanovi četvorica lokalnih huligana pretukla su fizioterapeuta Omladinske škole Dinama Mihaela Strlu.

U razgovoru za Index Strle je detaljno opisao nemilu scenu iz Zadra: "Nakon što je završila utakmica kadeta krenuo sam po vodu za igrače u autobus koji je bio parkiran nekih 20-ak metara od stadiona Stanovi. Imao sam na sebi Dinamovu trenirku, kao i svaki put kad igramo utakmicu. Odjednom sam čuo uzvik "Alo!", okrenuo sam se da vidim što je i vidio sam četvoricu ljudi koji su me bez ikakvih verbalnih dobacivanja odmah napali. Prvog sam uspio odgurnuti, ali su me ostala trojica srušila na pod i iscipelarila. Dobio sam i nekoliko udaraca u glavu, ali srećom nemam nikakvih prijeloma ni težih povreda", kazao nam je Strle usput dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ranije su se slične stvari događale u Zadru, zakazalo je osiguranje kojeg nije niti bilo"

"Problem je što nije bilo nikakvog osiguranja. Ja kao fizioterapeut u Omladinskoj školi Dinama radim od ove sezone, ali čuo sam da su se kako lani, tako i ranijih godina znale u Zadru događati slične stvari tako da mislim da se ovakvo nešto moralo spriječiti."

Dodajmo kako je cijela utakmica između kadeta Dinama i Zadra protekla u napetoj atmosferi što je kulminiralo općom tučnjavom u posljednjoj minuti utakmice nakon koje su isključeni Zadranin Bilaver te Dinamovci Šćrbec i Belak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara