Priopćenje Vlatka Markovića: "HNS je jedna od najuspješnijih organizacija u Hrvatskoj"

Foto: Admir Buljubašić / Cropix

"VI NOVINARI ste razlog što se ovako hitno sastajemo. HNS je uvijek kriv, posebno dok nas reprezentacija ovako reprezentatira."

Tim riječima je Vlatko Marković obratio se pripadnicima sedme sile nakon izvanrednog sastanka održanog u nedjelju u Rusanovoj. Marković, Mamić i Srebrić trabunjali su čitavo vrijeme o individualnoj odgovornosti, a ovaj potonji je nesuvislim izjavama i javnim nastupima, pokušavao ugasiti požar.

Predsjednik Saveza danas se pak oglasio priopćenjem koje donosimo u cijelosti:

"Nikada mi nitko neće moći pripisati niti jednu jedinu nečasnu radnju"

"Kao predsjednik HNS-a nipošto ne bježim od odgovornosti, dapače. Čvrsti smo i odlučni u istjerivanju pravde, a u cilju sto brže i što uspješnije istrage, sve ćemo učiniti da apsolutno budemo na dispoziciji organima reda RH, FIFA-i i UEFA-i.

Medijski pritisak prema HNS-u je razumljiv, no, sugerirano nam je u interesu istrage ne istupati u sredstvima javnog priopćavanja, pa se toga i držimo. Hrvatski nogometni savez ima transparentno poslovanje, jedna smo od najuspješnijih organizacija u Hrvatskoj, imamo snage i odlučnosti obračunati se sa svim anomalijama u vlastitim redovima.


Na kraju, što se mene osobno tiče, ma koliko se trudili, nikada mi nitko neće moći pripisati niti jednu jedinu nečasnu radnju. A svi oni koji su svojim postupcima na bilo koji način prekršili zakon, neka zato odgovaraju."

Vlatko Marković odbija prihvatiti realnost, a još više odbija ispustiti svoju fotelju. Predsjedniče, vrijeme je isteklo...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara