Profesoru Ivici se poklonili Doktor Ivo i skijaši-golaći

Foto: Goran Mehkek, Damir Krajač/Cropix

POLA sata proveli su ugodnom razgovoru prvi čovjek države i prvi čovjek svjetskog skijanja, a Ivica je nakon sastanka s predsjednikom Josipovićem izrazio veliko zadovoljstvo što je proćaskao s njim.

"Zanimali su ga tehnički detalji vezani uz skijanje, jer nažalost, predsjednik nije skijaš, ali želi naučiti. Mislim da je to odlično jer sjajno je kad netko žudi za znanjem."

Zadovoljstvom je isijavao i predsjednik Republike: "Posebno je lijepo primiti Kosteliće. Njihovo postignuće je doista veliko, a pothvat je tim veći kada ga postigne netko iz tako male zemlje."

Kostelić senior predsjedniku je govorio o nezadovoljstvu uvjetima u skijanju: "Cilj nam je promijeniti način određivanja tko postavlja stazu, jer na taj način određeni skijaši imaju prednost."

Ivica je poznat po spartanskom načinu shvaćanja obaveza i već sutra kreće s laganim treningom u Daruvarskim toplicama, nakon čega slijedi odlazak na glečer, gdje će biti sve do svibnja. Ali, čak ni on nije mogao da ne dođe podržati svoje obožavatelje, koji su njemu u čast i u organizaciji portala skijanje.hr, niz crveni spust na Sljemenu skijali samo u gaćama.

Zapravo, bilo je to još nekih dijelova osebujnog skijaškog accessoirea na "natjecateljima", čiju je vožnju Ivica ispratio sa smiješkom, mada se sam nije skidao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara