UFC

Propala borba najvećih gangstera UFC-a? "Neću sudjelovati u ovom sranju"

Propala borba najvećih gangstera UFC-a? "Neću sudjelovati u ovom sranju"
Foto: Guliver Image/Getty Images

NATE DIAZ ipak se neće boriti 2. prosinca u New Yorku s Jorgeom Masvidalom u jednoj od najiščekivanijih borbi godine. Pao je na doping testu.

"U ovom sportu više nema pravih gangstera osim mene i Jorgea Masvidala", poručio je Diaz u kolovozu odmah nakon pobjede protiv bivšeg prvaka lake kategorije Anthonyja Pettisa, a UFC je ekspresno reagirao i odmah poslije toga dogovorio borbu Diaza i Masvidala. UFC je za ovu priliku odlučio uvesti "Biggest Motherfucker" (BMF) pojas.

"Ovo je pojas za tu borbu i samo za nju. Tko god pobijedi, osvaja pojas i ostaje mu 'Biggest motherfucker' titula. Ovo je jedna od borbi koje same po sebi imaju svoj život. Nate je prvi rekao kako će ovo biti borba u kojoj će se vidjeti tko je najveći motherfucker u ovom sportu i to je zapravo to. Čim sam čuo njegove riječi, prihvatio sam tu priču jer se slažem s njom", rekao je tada prvi čovjek UFC-a Dana White.

Međutim, izgleda da borba propada jer je Diaz pao na doping testu.

"Neću doći u New York na tjedan borbe jer su rekli da sam bio pozitivan na povišene razine neke supstance za koju tvrde da su mogle biti uzrokovane kontaminiranim suplementima. To su lažne optužbe i neću se boriti dok god UFC, USADA ili tko se već zajebava sa mnom ne ispravi pogrešku", rekao je Diaz.

UFC je navodno tražio da se Diaz ne oglasi javno o ovome.

"Sugerirali su mi da sve sakrijem! Ali neću. Jer nisam kao varalice koje šute dok borba ne završi, dok im lova ne bude isplaćena. Briga me za novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću sudjelovati u ovom sranju."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara