Propao "deal" Šimić - Berbatov, Dario ostaje na tribinama San Sira

DARIO ŠIMIĆ i sljedeće će sezone igrati u Milanu. Medijski napisi o dealu Dario Šimić plus lova za usluge Dimitra Berbatova najobičnija su izmišljotina, kaže Marko Naletilić u razgovoru za Index.

"Da, kontaktirali smo Tottenham u prvom mjesecu, no ove nove informacije su obične gluposti. Uopće ne znam od koga to dolazi. On ostaje u Milanu i sljedeće sezone." - kaže njegov menadžer.

"Kako to i je s nogometnim transferima, svašta se može dogoditi, možda i napusti Milan, ali tek u zimskom prijelaznom roku, ne prije toga. Zasada on ostaje u Milanu." - dodaje Naletilić.

Odgovarajući na upit o Ivanu Rakitiću i špekulacijama o njegovom odlasku na otok, Naletilić je uz zadršku kratko rekao. "Zasada nemam komentara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Berbatova: Milan nije kontaktirao Tottenham 
 
Emil Dantčev, menadžer Berbatova, kaže da Milan nije kontaktirao Tottenham, ali bi, kada bi se to dogodilo, analizirao sa svojim klijentom opciju prelaska na San Siro.

"Ako je Milan doista i zainteresiran za Berbatova, zasad još nije stupio u vezu s njegovim klubom. No, Milan je jedan od najvećih europskih klubova. Kada bi i službeno pokazali zanimanje, o tome bismo svakako razgovarali s Dimitrom. On je trenutno potpuno zaokupljen sezonom u Tottenhamu, a do prijelaznog roka ima još dovoljno vremena".

Dantčev je na kraju poslao dovoljno jasnu poruku: "Berbatov je u Tottenhamu sretan i zadovoljan. No, u mojih 25 godina u nogometu naučio sam jednu stvar. Ako je igrač sretan u jednom klubu, to ne znači da ne bi bio sretan i u nekoj drugoj sredini!"

M.Š./Totalsport
Foto:K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara