Prosinečki najavio završetak karijere

Prosinečki najavio završetak karijere

LEGENDARNI zagrebački nogometni majstor, Robert Prosinečki, najavio je skori završetak svoje dugogodišnje karijere.

Razočaran razvojem događaja u hrvatskom nogometu i NK Zagrebu, Prosinečki je u razgovoru za Jutarnji list izjavio kako ne misli preuzeti funkciju sportskog direktora Zagreba, te kako će se potpuno povući iz aktivnog igranja nogometa na kraju tekuće sezone, 15. svibnja.

"Mjesto sportskog direktora neću prihvatiti! Nisam o tome razgovarao s novim čelništvom Zagreba, niti namjeravam." - izjavio je Prosinečki, pa dodao: "Karijeru završavam 15. svibnja i vjerojatno ću se baviti nečim drugim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da će sve to biti malo drugačije. Imao sam svoju viziju, neki drugi ljudi drugačiju... Cijeli život imam vlastiti stav, nikada nitko nije sa mnom manipulirao pa neće ni sada. Financijski sam neovisan, nešto sam napravio u nogometnom smislu u životu, a nije mi pod "mus" da moram biti sportski direktor. Zašto bih radio 16 sati dnevno, u stvari ni za što, uz glavobolju. Radije ću igrati tenis ili šah." - izjavio je Žuti, gorko razočaran događanjima u NK Zagrebu, ali i hrvatskom nogometu općenito.

Ipak, Prosinečki misli korektno odraditi svoju posljednju nogometnu sezonu u Zagrebu: "Ako budem igrao, želim pridonijeti da "bijeli" ne ispadnu, i to mi je u ovom trenutku najbitnije. Posljednju godinu igračke karijere želim odraditi na najpošteniji način."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara