Prva godina Krunine ere u znaku Osijeka: Njihova mladost može iznenaditi

Prva godina Krunine ere u znaku Osijeka: Njihova mladost može iznenaditi

Tekst: Totalsport
Foto: Srećko Niketić (Cropix)

DINAMOV trener u klub je došao uoči utakmice s Osijekom, a na sutrašnji dan utakmice s istim suparnikom, obilježit će godinu dana otkako je u Dinamu.

Uoči subotnjeg susreta Jurčić je podsjetio kako mu tjedan na izmaku zbog odsustva Dinamovih reprezentativaca s treninga nije bio pogodan za uigravanje momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ne volim baš tjedne poput ovoga kada su igrači raspršeni jer ne možemo zajedno raditi. No, to je dio priče. Zadesile su nas i te ozljede. Imali smo sreće na pripremama, svi su igrači u Zagreb došli bez ozljeda, ali eto, ipak Barbarić i Dodo nisu bili te sreće. Dodo će dulje izbivati, ali Barba je već u četvrtak i danas bio na treningu, tako da će biti na listi putnika za Osijek."

Novinare je zanimalo i hoće li za utakmicu u Osijeku konkurirati Primorac, novi Dinamov napadač koji je u klub došao upravo iz Gradskog vrta.

"Ukoliko Barbarić ipak otpadne, Primorac ulazi. Ozračje u momčadi je i dalje veoma dobro, no Jurčić respektiram i osječku mladost koja može iznenaditi kvalitetom."

Posljednji susret s Osijekom dinamovci su obilježili kišom golova; pobijedili su s rezultatom od 5:0.

"Jako sam zadovoljan tim susretom, a ono što mi znači još više od samoga rezultata je igra. Tada smo imali odličnu igru i vjerujem da ćemo sutra to i ponoviti" priželjkuje Kruno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara