DINAMO - CITY

Prvi čovjek UEFA-e u Zagrebu: Dinamo, nema predaje!

Prvi čovjek UEFA-e u Zagrebu: Dinamo, nema predaje!
Foto: Pixsell / P. Maček

PRVI čovjek UEFA-e Aleksander Čeferin boravi danas u Zagrebu. U hotelu Esplanade proglašen je ambasadorom Sportskih igara mladih, a funkciju mu je predao Predrag Mijatović, legenda Reala i jugoslavenskog nogometa. Riječ je o projektu koji okuplja djecu i mlade u amaterskim natjecanjima u osam sportova. Na turnirima je dosad sudjelovalo više od 20 tisuća mladih. Slovenac Čeferin stigao je u Zagreb iz Milana, gdje je sinoć na San Siru gledao sudar Intera i Barcelone, dok bi večeras trebao posjetiti Maksimir i nazočiti susretu Dinama i Manchester Cityja.

Čeferina su u zagrebačkom hotelu nakon svečane ceremonije mnogi povlačili za rukav. Bio je tu i fiktivni predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji se s Čeferinom samo pozdravio.

Predsjednik UEFA-e kratko je komentirao svoj posjet Hrvatskoj i večerašnju utakmicu Dinama. 

"Volim doći u Zagreb. Drago mi je da UEFA može podržati ovaj projekt i ulagati u djecu, njima se ne može lagati. Što se Dinama tiče, ovo za njih nije izgubljena utakmica. Pred punim stadionom u Zagrebu, iako City ima deset puta veći budžet od Dinama, to bi mogla biti neizvjesna utakmica. Problem je što Dinamo večeras možda bude ovisio i o jednoj drugoj utakmici, ali nema veze, treba ići do kraja, nema predaje", kazao je Čeferin, koji je poznato je, navijač splitskog Hajduka. 

Predsjednik UEFA-e uoči susreta trebao bi se susresti i sa čelnim ljudima Dinama, ali ta informacijama nam još nije službeno potvrđena. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara