RAMS - PATRIOTS 3:13

Ramsi nakon poraza: "Jeb*š Super Bowl, ionako ćemo svi umrijeti"

Ramsi nakon poraza: "Jeb*š Super Bowl, ionako ćemo svi umrijeti"
Foto: Getty Images/Guliver Image

NEW ENGLAND Patriotsi su u 53. Super Bowlu u Atlanti pobijedili Los Angeles Ramse 13:3 i došli do šestog naslova prvaka.

Ramsi, koji su imali jedan od najboljih napada lige, potpuno su zakazali u finalu. Nisu napravili nijedan touchdown, a jedina tri poena na utakmici upisali su iz field goala početkom drugog poluvremena. Od Los Angelesa se puno više očekivalo, čega je svjestan i glavni trener Sean McVay koji je s 33 godine duplo mlađi od kolege Billa Belichicka iz Patriotsa.

"Ima barem deset stvari koje bih napravio drukčije da dobijem priliku, ali što je tu je. Osjećam se potpuno prazno. Nema tu puno filozofije, njihov trener me potpuno nadmudrio. Oni su igrali sjajno, ali pobijedili su uglavnom zbog toga što sam ja odradio očajan posao. Ne znam uopće kako se oporaviti od ovakvog poraza", samokritičan je nakon utakmice bio McVay.

I dok su se njegovi igrači uglavnom slagali s njim, najzanimljivije viđenje utakmice dao je offensive tackle Ramsa Andrew Whitworth.

"Nećete mene natjerati da žalim samog sebe. Shvaćam ja koliko je ova utakmica velika i koliko je ljudima važna. No, meni se jebe za to jesi li u Hall of Fameu, jesi li bio na Pro Bowlu ili si osvojio 20 Super Bowla. Na kraju priče, svi ćemo umrijeti. Jedino po čemu te ljudi pamte je tko si, kako se ponašaš i kako podnosiš poraz. Meni je najvažnije da suigrači vide da ja glavu držim visoko uzdignutu, da se pouzdaju u mene i ja u njih i da se volimo", rekao je Whitworth.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara