Raspad sistema u redovima Azzura: Nitko više ne "šljivi" Donadonija

TALIJANSKI izbornik Roberto Donadoni definitivno ima problema s autoritetom i kohezijom u momčadi. Njegov poziv na trening u subotu neki su igrači ignorirali nastavivši igrati košarku.

Incident se dogodio na početku subotnje jutarnje vježbe, na stadionu Admire Wacker. Donadoni je na središtu igrališta dao signal za okupljanje, a skupina igrača ležerno je nastavila igrati košarku iz zabave gađajući prema košu izvan travnjaka. Bijesni je izbornik potom nervozno prekinuo zaigrane reprezentativce, te im na centru održao višeminutno predavanje.

Radilo se o pričuvnim igračima, kojima je Donadoni namijenio jači trening. Oni koji su igrali protiv Nizozemske imali su trening regeneracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporteri La Gazzette dello Sport cinično izvješćuju da je treningu, načelno zatvorenom za javnost, nazočilo gotovo tisuću ljudi, uglavnom iz redova sponzora i prijatelja saveza.

Trening je osiguravao velik broj policajaca, kao niti jednom dosad, što govori o zabrinutosti Talijana kad su mogući navijački incidenti u pitanju.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara