Ratko Štritof među kandidatima za OI u Pekingu 2008.

Glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza (HVS) Aleksandar Černi poslao je danas medijima širi popis igrača kandidata za Olimpijske igre u Pekingu 2008. kojeg je u utorak u Šibeniku prihvatio i Upravni odbor HVSa.

Na popisu, kojeg je napravio izbornik Ratko Rudić, nalaze se 23 igrača, a među njima je i bivši kapetan Ratko Štritof koji nije bio među reprezentivnim kandidatima na Svjetkom prvenstvu i Svjetskoj ligi.

Na Rudićevom popisu su: Srđan Antonijević, Miho Bošković, Ivan Buljubašić, Damir Burić, Andro Bušlje, Davor Car, Nikša Dobud, Teo Đogaš, Nikola Franković, Igor Hinić, Marko Jelača, Maro Joković, Andrija Komadina, Pavo Marković, Petar Muslim, Josip Pavić, Boris Pavlović, Danijel Premuš, Mile Smodlaka, Anđelko Šetka, Ratko Štritof, Goran Volarević i Tihomil Vranješ.

Naravno, da je ovaj popis podložan izmjenama, ali na njemu se nalaze svi sadašnji seniorski i juniorski reprezentativci i ne bude li nepredviđenih ozljeda ili otkaza to su igrači od kojih će biti sastavljena naša reprezentacija na OI u Pekingu.

(Hina) xpp yad

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara