Real objavio detalje Modrićeve ozljede

Real objavio detalje Modrićeve ozljede
Foto: Epa

LUKA MODRIĆ se na kraju utakmice Wales - Hrvatska (1:1) u kvalifikacijama za Euro ozlijedio kada je faulirao Wilsona koji je bio u naletu. Zbog toga je kapetan Hrvatske dobio žuti karton, ali i udarac koljenom u mišić, zbog čega je morao biti zamijenjen.

Modrić se od boli srušio na teren, a udarac je bilo toliko snažan da Modrić nije travnjak mogao napustiti sam, već su mu pomogla dva člana liječničke službe hrvatske reprezentacije.

"Dobio sam udarac koljenom u mišić koji malo boli. Kontuzija je snažna, ali vjerujem da nije ništa teže, da ću kroz koji dan biti dobro", rekao je Modrić nakon utakmice, a Real je danas objavio detalje Modrićeve ozljede.

''Nakon obavljenih testova, našem igraču Luki Modriću dijagnosticirana je velika oteklina na području kvadricepsa. U tijeku je oporavak i nastavak rehabilitacije'', stoji u priopćenju Reala.

U Realu je oglašena uzbuna zbog Modrićeve ozljede pred El Clasico. S obzirom na to, ali i da je madridski klub već negodovao nakon što mu se playmaker ozlijeđen vratio i nakon okupljanja reprezentacije u rujnu, te preporučio Modriću da ne igra protiv Mađarske, može se pretpostaviti kako neće htjeti da njegov igrač nastupa za Hrvatsku u posljednjoj utakmici kvalifikacija 16. studenoga protiv Slovačke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara