"Real se uvijek žali. Kada mu se pomaže, onda šuti i ne jada se"

"Real se uvijek žali. Kada mu se pomaže, onda šuti i ne jada se"
Foto: Getty Images

ŠPANJOLSKA i dalje bruji o prošlotjednom kontroverznom finalu nacionalnog košarkaškog kupa između Barcelone i Real Madrida (94:93).

Premda lopta nije prošla kroz obruč, suci su dosudili silaznu putanju i priznali koš Ante Tomića 1,2 sekunde prije kraja utakmice. Barcelona je Tomićevim košem obranila prošlogodišnju titulu prvaka, odnosno osvojila 25. španjolski kup u klupskoj povijesti.

Budući da je utakmica obilovala brojnim sumnjivim odlukama, Real Madrid pokrenuo je svojevrsnu kampanju i zbog propusta traži službenu ispriku vodstva lige. Najavio je i mogućnost istupanja iz španjolskog prvenstva ne dobije li ispriku.

Barcelonin nogometni branič Gerard Pique izjavio je za Goal da je Real Madrid sklon licemjerju i jadanju kada je riječ o sudačkim odlukama. 

"Madriđani se uvijek žale. I u košarci, i u nogometu. Dobro je što se ne natječu i u ostalim sportovima jer bismo njihovo kukanje morali trpjeti i u rukometu, i u hokeju. Kada im se pomaže, onda šute i ne jadaju se", prilično žustro rekao je Gerard Pique i podsjetio kako je Barcelona protiv Real Madrida izgubila španjolski nogometni kup 2014. godine zbog pogrešnih sudačkih odluka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara