LIGE PETICE

Realov fanzin razapinje golfera: "Bale: Ništa, ništa i ništa... Tim redom."

Realov fanzin razapinje golfera: "Bale: Ništa, ništa i ništa... Tim redom."
Foto: Gulliver / Getty Images

MARCA, najčitaniji španjolski list koji neskriveno navija za Real, nastavlja "pokopavati" omraženog Garetha Balea. Realov fanzin jedva je dočekao njegovu lošu partiju kako bi najskupljem igraču u povijesti kluba poručio da je nepoželjan.

"Bale: Ništa, ništa i ništa... Tim redom", naslovila je Marca tekst s ocjenama igračima Reala nakon pobjede 2:1 kod Alavesa u 15. kolu La lige novom parafrazom sada već zloglasnog slogana o Baleu. 

U tekstu nastavlja: "Ništa ni od čega. I poredak nije bitan. Zidane mu je dao još jednu priliku i on ga je opet iznevjerio. Još jednom smo gledali Garetha u onom od njegovih užasnih izdanja. Na utakmici u kojoj se tražio njegov puni doprinos on je samo statirao na desnom krilu čekajući loptu. Zamijenjen je već u 67. minuti."

Podsjećamo, Bale je od prije dva tjedna na žestokom udaru navijača Reala i tom klubu sklonih medija zato što se tijekom slavlja plasmana Walesa na Euro našalio na svoj račun. Ali stotine tisuća madridista u Španjolskoj, pod utjecajem prije svega Marce, ne mogu mu oprostiti navodno skandaloznu zastavu. Kapetan Walesa plasman na Euro pred cijelim svijetom slavio je nasmijano mašući zastavom kojom, kako tvrde Španjolci, trola svoj klub. Onaj koji je do sada na njega potrošio preko 200 milijuna eura.

"Wales. Golf. Madrid. Tim redom", pisalo je na zastavi Walesa kojom je mahao Bale, a navedeno označava popis njegovih prioriteta, onako kako ih je prije mjesec dana posložila Realova crnogorska legenda Predrag Mijatović.

Osim toga, napravili su i zastavu s popisom Baleovih životnih i profesionalnih prioriteta, koja je, dakle, tijekom feštanja došla do Balea i kojom je on oduševljeno slavio odlazak na Euro. To je bio za sada posljednji u nizu Baleovih brojnih poteza, ali i kako se čini najgori, prema Realu i onima koji vole taj klub. Velšanin ne prestaje iritirati madridiste, a u posljednjih mjeseci posebno je aktivan u tome.

Za Real je posljednju utakmicu prije kraja kvalifikacija za Euro odigrao još 5. listopada nakon čega se navodno ozlijedio. "Navodno", jer otad je kao prvotimac igrao čak tri utakmice za Wales i pri tome protiv Hrvatske postigao, a protiv Mađarske namjestio odlučujuće golove za plasman na EP. 

Tako da bi zastava, koja bi inače bila registrirana tek kao zafrkancija, sada možda mogla postati fatalna po Balea u Realu. Jer Marca, Realov fanzin koji dnevno čitaju milijuni Španjolaca, na naslovnici tiskanog izdanja od prije deset dana uz fotografiju raspojasanog Balea donijela je svoju prvu parafrazu slogana o njemu: "Bez poštovanja. Pogrešan. Nezahvalan. Tim redom"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara