Realovci su tjerali Balea, a on je iznenadio Španjolce ponašanjem na treningu

Realovci su tjerali Balea, a on je iznenadio Španjolce ponašanjem na treningu
Foto: Screenshot YouTube

GARETH BALE je ponašanjem tijekom slavlja povodom plasmana Walesa na Euro izazvao pravi skandal u Madridu.

Sjajni Velšanin je plasman Walesa proslavio tako da je nasmijan i veseo skakao sa zastavom Walesa na kojoj je pisala njegova lista životnih prioriteta: "Wales. Golf. Madrid. Tim redom.''

Uslijedile su žestoke reakcije navijača Reala i medija bliskih Kraljevskom klubu.

''Ruga se Realu, navijačima tog kluba i svojim suigračima. Nije ga briga ni za koga od njih. Ne zaslužuje nositi Realov dres i ne bi ga smio obući nikada više", napisao je Marcin novinar Ruben Martin

Madrid Sport je poručio da Real s Baleom treba raskinuti ugovor odmah jer je njegov potez neukusan i neoprostiv.

Ipak, Zinedine Zidane nije kaznio velškog igrača. Francuz je smatrao da mu ne treba novi problem u svlačionici i svjestan je da se samo zajedništvom i harmonijom unutar momčadi Real može vratiti na pravi put.

No, mnogi su se pitali kako će se Bale ponašati kad se vrati u Madrid. Nije tajna da već dugo nije zadovoljan u Španjolskoj, izbjegava zajednička druženja sa suigračima, a u šest godina života u Madridu nije se potrudio naučiti španjolski.

Ipak, Velšanin je sve iznenadio. Bale je djelovao opušteno, kao da se ništa nije ni dogodilo, štoviše, u određenim situacijama se šalio sa suigračima i smijao nespretnim potezima Benzeme.

"Odavno Bale nije izgledao ovako sretno i zadovoljno", pišu španjolski mediji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara