Realovi navijači vratili 2000 ulaznica za finale Lige prvaka

Realovi navijači vratili 2000 ulaznica za finale Lige prvaka

Foto: Getty Images/Guliver Image

REALOVI navijači vratili su 2000 ulaznica za subotnje finale Lige prvaka protiv Liverpoola jer imaju problema s nalaženjem smještaja i letova za put u Kijev.

Cijene hotelskog smještaja skočile su nekoliko puta, što je razljutilo i Ukrajince koji smatraju da to stvara lošu sliku o njihovu gradu pa pozivaju Engleze i Španjolce da besplatno spavaju u njihovim domovima. No veći problem, osobito Španjolcima, visoke su cijene avionskih karata. Oni koji ih još nisu kupili danas bi platili najmanje 1000 dolara za povratni let iz Madrida u Kijev.

"Bude li praznih sjedalica na stadionu u Kijevu, UEFA bi se trebala sramiti. Potpuno razumijemo navijače Reala koji bi možda kupili vraćene ulaznice, ali si ne mogu priuštiti smještaj i letove. Organizacija ove utakmice je potpuni debakl i nadam se da će UEFA dobro razmisliti o budućim finalima", rekao je za Daily Mail glasnogovornik Liverpoolova kluba navijača James Mckenna.

Ulaznice koje su vraćene Realu ne mogu biti prebačene Liverpoolu i moguće je da će dio tribina za navijače Kraljevskog kluba zaista ostati prazan. UEFA je ovaj tjedan objavila da će ubuduće više pažnje posvećivati smještajnim kapacitetima i mogućnostima zračnih luka prije nego što nekom gradu dodijeli domaćinstvo finala.

Svaki klub dobio je 16.626 ulaznica za finale. One se na ovlaštenim preprodavačkim stranicama prodaju i po 120.000 kuna, dok su one u sektorima s Realovim navijačima jeftinije i pet puta. Iz Liverpoola će prema Kijevu letjeti 29 čarter letova, a bit će ih još bude li za to potrebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara