Redknapp otkrio "izlaznu strategiju": Da smo ispali iz lige pobjegao bih uništene reputacije

TOTTENHAMOV menadžer Harry Redknapp priznao je da bi se teško nosio s padom kluba čije igrače vodi u drugu ligu. Da se takvo što dogodilo napustio bi i klub, dodaje.

Kada je Redknapp došao u svlačionicu Spursa zatakao je ondje tužna lica i nemoć iskazanu sa samo dva osvojena boda u osam odigranih utakmica. Danas situacija u tom londonskom klubu, čije boje brani hrvatski reprezentativni dvojac Luka Modrić i Vedran Ćorluka, izglada mnogo bolje, pa se Tottenhamu čak i smiješi europska scena u narednoj sezoni.

Upitan što bi učinio da rasplet lige nije krenuo na tu, povoljniju, stranu 62-godišnji menadžer priznaje da bi mu takvo što bilo teško podnijeti.

"Ne bih ostao, bio bi to kraj mojeg posla u ovome klubu. Takvo sam što i najavio čelnim ljudima kluba kada sam dolazio. Gledajte, ja u Tottenhamu nemam bolji ugovor od onoga koji sam imao u Portsmouthu, ondje mi je financijska situacija bila sjajna. No, preuzeo sam rizik dolaska ovdje, a moja bi reputacija bila uništena da je klub ispao iz Premier lige" priznao je Redknapp.

Totalsport
Foto: AFP

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara