Rezovi u Zagrebu: "Valčić odlazi, ništa od Metličića. Svima osim Baliću krešemo ugovore"

Foto: Ronald Goršić / Cropix

RUKOMETNA Liga prvaka završila je za ovu sezonu s liga-sistemom. Najbolje momčadi Europe (njih 16) od ovog vikenda kreću prvu knock-out fazu - osminu finala, u sklopu koje će naš prvak CO Zagreb ugostiti Rhein Neckar Lowen.

Ipak, na press konferenciji u prvom je planu bilo slaganje momčadi za iduću sezonu, o čemu je govorio Zoran Gobac: "Pojačanja će, obzirom na igranje i u regionalnoj ligi, biti neophodna. ali pokušat ćemo ne uskratiti priliku domaćim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ne, ne mislim tu na Peru Metličića. Dao je puno toga hrvatskom rukometu, ali mi ćemo se orijentirati na mlađe snage. Na poziciji desnog vanjskog imamo Kopljara, Stepančića i Šebečića... Bilo bi dobro da je Pero došao sad u prijelaznom roku, na ljeto ga sigurno nećemo dovoditi", rezolutan je Zagrebov generalni menadžer.

Ništa, dakle, od Metličića u klubu, ali zato na ljeto slijede nova rezanja ugovora: "Svima ćemo sniziti godišnja primanja osim Ivanu Baliću, njemu smo to napravili lani, u vrlo visokom postotku. Što se odlazaka tiče, realno je očekivati rastanak s Tončijem Valčićem. Njegov menadžer već vodi razgovore s nekolicinom europskih klubova."

Zagreb je s glavnim sponzorom kluba, Croatia Osiguranjem, potpisao novi dvogodišnji ugovor, što je u recesijskim vremenima oraspoložilo Gopca, u predvečerje okršaja s Nijemcima: "Moramo stvoriti prednost. Bilo kakvu, jer tek s nekoliko golova viška kao favoriti stižemo na uzvrat", zaključio je Gobac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara