Rijeka u Dubaiju, Sharbini ostao kući: "Ovo je moj klub, nisu me htjeli odbaciti"

Rijeka u Dubaiju, Sharbini ostao kući: "Ovo je moj klub, nisu me htjeli odbaciti"

Foto: NK Rijeka

ANAS SHARBINI nije otišao s prvom momčadi Rijeke na pripreme u Dubai, ali do daljnjeg ostaje igrač kluba s Kantride nakon što je u petak odradio sastanak sa trenerom Matjažom Kekom i Srećkom Juričićem.

Kako je izvijestio klub, sastanak je održan sa željom uspostave normalne komunikacije i rješavanja novonastale situacija  na zadovoljstvo svih. Na sastanku je dogovoreno da Sharbini ne putuje s ekipom u Dubai i da do povratka razmotri sve mogućnosti i ponude, te riješi osobne probleme koji mu ne dozvoljavaju igranje utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ponavljam još jednom da sam s Anasom u stalnom kontaktu i on je igrač Rijeke što u niti jednom trenutku nije bilo sporno! Krajem protekle godine Anas je imao svoje planove, dobio je konkretnu ponudu i dogovorili smo se da u miru obavi razgovore da bismo što prije dobili jasnu sliku. Anas nas je izvijestio da još uvijek razmatra ponude, pa smo se dogovorili da sve riješimo nakon našeg povratka iz Dubaija. Tada ćemo sjesti i zajedno odlučiti što dalje, a za to vrijeme Anasu je omogućeno treniranje s ekipom Rijeke II", ustvrdio je Matjaž Kek.

Nakon sastanka Anas Sharbini ponudio je svoje viđenje situacije.

"U stalnom sam kontaktu s klupskim čelnicima, razgovarao sam ovih dana s predsjednikom Damirom Miškovićem i redovito se čujem s trenerom Kekom. Dogovorili smo se da razmotrim sve mogućnosti i pokušam riješiti osobne probleme. Zahvaljujem svima u klubu na razumijevanju i ne mislim da me je klub htio odbaciti. Smatram da se u javnosti stvorila pogrešna slika o našem odnosu. Rijeka je moj klub i svi znaju da se ovdje najbolje osjećam", rekao je Anas koji je i dalje pod suspenzijom HNS-a zbog dugovanja bivšem menadžeru Sanjinu Ugarkoviću.

Rijeka će u Dubaiju odigrati i dvije pripremne utakmice, 20. siječnja protiv Al Garafe i 24. siječnja protiv Krasnodara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara