Rio Ferdinand: Bio sam idiot, pio sam deset piva i onda prelazio na votku

Rio Ferdinand: Bio sam idiot, pio sam deset piva i onda prelazio na votku
Foto: Getty Images/Guliver Image

RIO FERDINAND je u velikom intervjuu za Guardian otkrio što je radio na početku karijere.

Legendarni stoper Manchester Uniteda je u vrijeme dok je igrao u West Hamu bio poznat po raskalašenom životu koji ga je umalo stajao karijere. Prestao je piti kad je prešao u United, ali je rekao da bi apstinenciju tijekom sezone nadoknađivao ljeti.

"Pio sam puno više od ostalih igrača, a stvarno sam mogao puno popiti. Znao bih popiti deset Guinnessa i onda krenuti s votkama. Pio bih cijeli dan, naspavao bih se i onda opet", rekao je Ferdinand.

"Bio sam idiot, potpuni luđak. Ima nekih dijelova karijere kojih se gotovo ni ne sjećam, sve mi je u magli. Kad bih mogao promijeniti nešto u svojoj karijeri, sigurno ne bih ponovno toliko pio. Nikad nisam pio večer prije utakmice, ali nakon utakmica je znalo biti strašno. Bila je to momčad koja je jako puno pila. Nogomet, alkohol i noćni klubovi. To je bio moj stil života", otkrio je Ferdinand.

Godine 2002. prešao je iz Leedsa u United za tadašnjih 30 milijuna funti.

"Negdje u to vrijeme sam prestao s takvim načinom života, ali bih sve nadoknadio po ljeti. Otišao bih na odmor i lokao dva tjedna u komadu. Imao sam sreće da alkohol nije utjecao na moje nastupe, jer sam bio vrlo otporan na alkohol. No, došao sam do faze u karijeri kad sam morao prestati", zaključio je Rio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara