Roddick: Žao mi je zbog Šangaja, ali moram misliti na svoje zdravlje

DO MASTERS Cupa u Šangaju preostala su još tri dana, a glavna priča su otkazi nastupa Marata Safina, Lleytona Hewitta i Andya Roddicka.

Safin je svoj nedolazak objavio prije dva tjedna. Ruski tenisač nije se oporavio od ozljede koljena koja ga muči još od Australian Opena. Australac Hewitt je obitelj stavio ispred tenisa. Naime, njegova supruga uskoro bi trebala roditi.

I dok su vijesti o otkazima nastupa Safina i Hewitta bile donekle očekivane, za Amerikanca Roddicka to se ne može reći. Roddick je unatoč ozljedi leđa još u ponedjeljak nastupio na jednoj ekshibiciji u SAD-u. Tada je bio uvjeren da će igrati u Šangaju, no u srijedu je šokirao organizatore.

"Pokušao sam trenirati, ali i dalje osjećam bol u leđima. Otišao sam na pregled i liječnici su zaključili da mi treba barem dva tjedna odmora. Žao mi je što neću igrati u Šangaju, ali sada moram misliti na svoje zdravlje", izjavio je u srijedu Roddick.

Umjesto Safina na završni turnir osam najboljih tenisača uskočio je naš Ivan Ljubičić, dok su Argentinci Gaudio i Nalbandian zamijenili Hewitta i Roddicka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara