ROMA JE ZNALA? Dan prije ždrijeba objavila prodaju ulaznica za Liverpool s točnim datumom

ROMA JE ZNALA? Dan prije ždrijeba objavila prodaju ulaznica za Liverpool s točnim datumom

Screenshot: Twitter

DAN prije današnjeg ždrijeba polufinala Lige prvaka, Roma je na službenim stranicama objavila novosti oko kupnje ulaznica za sljedeće domaće utakmice.

Lijepo je pisalo; nakon karata za meč Serie A protiv Genoe, iduća koja se može kupiti je ona s Liverpoolom u Ligi prvaka 2. svibnja. Ovo je stajalo na Rominom sajtu nekoliko minuta prije nego što je uklonjeno. Ali, internet sve pamti, pa je tako ovaj gaf Rome ovjekovječen brojnim screenshotovima koji kolaju mrežom.

Romino "proročanstvo" se na iznenađenje svjetske nogometne javnosti zaista i ostvarilo. Ne samo da su "pogodili" koga će izvući u ždrijebu, nego su objavili točan datum odigravanja utakmice, 2. svibnja. Termini utakmice se, jasno, unaprijed znaju, ali se ždrijebom određuje tko će biti prvi, a tko drugi par. Da su Liverpool i Roma izvučeni kao prvi par, prvu utakmicu igrali bi 25. travnja, a uzvrat 1. svibnja. Ovako se prvi susret igra 24. travnja na Anfieldu, a uzvrat 2. svibnja na Olimpicu, točno onako kako je naznačeno na Rominoj stranici.

Je li Roma zaista unaprijed znala s kim će igrati ili je riječ o frapantnoj slučajnosti nikada nećemo saznati, no ova priča dodatno je podgrijala vječne teorije o dirigiranju ždrijeba, toplim i hladnim kuglicama...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara