CRISTIANO RONALDO

Ronalda više od pola godine nisu mogli pronaći da mu pošalju poziv na sud

Ronalda više od pola godine nisu mogli pronaći da mu pošalju poziv na sud
Foto: EPA

ZVUČI pomalo bizarno da potraga za čovjekom kojem mediji prate svaki korak, koji je svako malo na televiziji i čije je radno mjesto potpuno javno, može potrajati više od šest mjeseci.

Pa ipak, toliko je trebalo odvjetnicima Kathryn Mayorge da konačno iskopaju Ronaldovu adresu i pošalju mu poziv na sud zbog optužbi za silovanje.

Ronaldovi odvjetnici od početka su pokušavali ishoditi odbacivanje optužbi, a sudski zapisi otkrivaju da su odbili dostaviti njegovu adresu.

"Ne postoje zapisi koji pokazuju gdje Ronaldo živi, svi zapisi o njegovoj imovini su zamračeni", stoji u sudskim dokumentima, piše engleski The Mirror.

Kathryn Mayorga prošle je jeseni sa skoro deset godina odmaka izašla u javnost s detaljnom ispovijesti kako ju je nogometna superzvijezda silovala u Las Vegasu, što Ronaldo, dakako, poriče.

Njeni su odvjetnici uz pomoć talijanskih vlasti došli do Ronaldove adrese na koju mu mogu poslati poziv na sud. Prema talijanskim zakonima, za razliku od američkih, nije potrebno optuženiku na ruke predati poziv, nego je dovoljno poslati ga na adresu, ali ostaje nejasno zašto mu ga nisu pokušali osobno uručiti kad je očito puno lakše saznati gdje se Ronaldo nalazi dok je na poslu nego gdje živi.

Jednako je nejasno zašto dokument nije preveden u razdoblju potrage za Portugalčevom torinskom adresom pa još nije spreman za slanje, nego će biti tek kroz nekoliko tjedana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara