Ronaldinho neuspješno svratio u "Selo" kako bi upoznao Kobea Bryanta

Ronaldinho neuspješno svratio u "Selo" kako bi upoznao Kobea Bryanta

BRAZILSKI nogometni reprezentativci odlučili su u nedjelju svratiti u Olimpijsko selo, no, nisu se dugo zadržali na objedu.

Nakon više od dva tjedna provedena u luksuznom hotelu, Ronaldinho i njegovi suigrači iz olimpijske nogometne reprezentacije Brazila odlučili su posjetiti Olimpijsko selo. Poželjeli su i objedovati, ali brzo im je prisjelo. Naime, mnoštvo volontera i ostalih sportaša nahrlili su na brazilske nogometne zvijezde u potrazi za autogramima i zajedničkim fotografijama. Brazilci su se dali ''petama vjetra'', kada je gnjavaža postala neizdrživa.

"Naši igrači nisu se mogli dugo zadržati u restoranu, budući da ih je počelo opsjedati sve više i više ljudi. Imali su kratki objed, a potom su napustili restoran",  izvjestio je glasnogovornik reprezentacije Rodrigo Paiva.

Brazilski su nogometaši u očekivanju polufinalnog okršaja s Argentinom čeznuli osjetiti atmosferu Olimpijskog sela. Najveća zvijezda, Ronaldinho, kojem su to druge Igre, otkrio je koji je bio njegov najveći motiv posjete Selu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam susresti Kobea Bryanta, on je moj dobar prijatelj i košarkaš kojeg maksimalno cijenim i divim mu se. Znam da on jako voli nogomet. "

Ronaldinho je najveću zvijezdu američke olimpijske košarkaške reprezentacije upoznao tijekom Barcelonine turneje po SAD-u prije dvije godine.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara