Ronaldinho spektakularnom "terevenkom" zatvorio beskrajni krug razvratnih katalonski noći

ŠPANJOLSKI list "Periodico de Catalunya" otkrio je kako je u ponedjeljak navečer Ronaldinho u hotelu Castelldefels upriličio nezaboravni oproštajni party, gdje je u trenutku euforije priznao okupljenima kako je potpisao za Milan.

Fešta je bjesnila do kasnih jutarnjih sati, a poznavatelji noćne scene upitnog morala ove katalonske prijestolnice tvrde kako ovaj tulum nimalo ne zaostaje za legendarnim provodima koje su upriličavali Barcini kraljevi ponoći, kumovi Romario i Hristo Stoichkov.

Ronaldinho otkrio kako je potpisao za Milan

"Bio je vrlo sretan, stalno se smiješio i svima govorio kako je to gotova stvar. Naime uskoro odlazi u Milan." - rekao je brazilski oponašatelj slavnih Andre Silva, koji je prisustvovao tulumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se samo da popularni Ronnie neće morati odmah po dolasku na "milanski kolodvor" na detaljan liječnički pregled na San Siro, jer prema onome što se piše i šuška o tulumu, na fešti nije manjkalo zabranjena voća.

Dodajmo kako će transfer u Milan ipak skupo stajati Ronaldinha, jer će morati korigirati ugovor sa Nikeom u vrijednosti tri milijuna eura. Naime, u ugovoru stoji kako će Ronnie ukoliko prijeđe u klub koji nije Nikeov, dobivati čak dva i pol milijuna eura manje.

Z.A
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara