KORONAVIRUS U SPORTU

"Ronaldo je rekao da odlazi iz Italije zbog majke, a sad se slika gol kraj bazena"

"Ronaldo je rekao da odlazi iz Italije zbog majke, a sad se slika gol kraj bazena"
Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO nalazi se u portugalskoj Madeiri u izolaciji. Otišao je odmah nakon utakmice s Interom (2:0) 8. ožujka i praktički pobjegao iz Torina na vrijeme jer je pandemija koronavirusa počela žestoko gaziti Italiju.

Prema današnjim informacijama, na Apeninima je 74.386 oboljelih i 7503 umrlih pa je pitanje hoće li se uopće ove godine nogomet tamo i zaigrati.

Dotad je 35-godišnji Portugalac u svom portugalskom domu gdje redovno trenira, no neće mu biti ugodno pročitati komentare bivšeg Juventusovog predsjednika Giovani Cobolli Giglija.

Udario je po Juveovom najboljem igraču - Ronaldo je u Madeiru otišao zbog majke Dolores koja je bila u teškom stanju nakon moždanog udara.

"U Juventusu su se zakomplicirale stvari kad je Ronaldo otišao", rekao je Gigli za Radio Punto Nuovo.

Nakon Ronalda iz Italije su, uz dozvolu Juventusa, otišli Gonzalo Higuain, Miralem Pjanić, Rodrigo Bentancur i Douglas Costa kako bi bili sa svojim obiteljima.

"Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini da se samo slika gol pored bazena. Kad je za njega napravljena iznimka, stvari su se raspale i drugi su htjeli otići. To nije smjelo ispasti tako. Svi su trebali ostati u karanteni", rekao je pa završio:

"Sada je lako kritizirati, no ovako sa strane ne znam zašto su igrači htjeli napustiti Italiju. Kada se vrate, teško će im se biti vratiti u formu jer će ostati u karanteni 14 dana."

Gigliju je očito jako zasmetala fotografija golišavog Ronalda pored bazena koja se ovih dana pojavila u javnosti.

U međuvremenu, Ronaldo je donirao milijun eura za borbu protiv koronavirusa.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara