Cristiano Ronaldo

Ronaldo pronašao način da se iskupi suigračima za bijesnu reakciju na derbiju

Ronaldo pronašao način da se iskupi suigračima za bijesnu reakciju na derbiju
Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO prolazi dva teška tjedna u Juventusu nakon što je dva puta burno reagirao na izmjenu. 

"U zadnja tri tjedna bio sam ograničen u pokušajima da pokažem što znam i mogu. Zamijenjen sam na dvije utakmice zaredom, a svi znate da to nikako ne volim. Ali u mojim gestikulacijama ili riječima nakon tih zamjena nema nikakve kontroverze. Pokušavao sam pomoći Juventusu igrajući ozlijeđen, ali čak ni u takvom stanju ne volim kada me se mijenja. Ali razumijem to, jer nisam bio dobro i nisam bio 100 posto na tim utakmicama", pravdao se sinoć Ronaldo kojeg je trener Maurizio Sarri prvo izveo iz igre protiv Lokomotiva u Ligi prvaka, a zatim i u derbiju protiv Milana.

Prvi put je odbio Sarrijevu ruku, a drugi put je otišao u svlačionicu bez da se pozdravio s trenerom ili suigračima na klupi te napustio sa stadion prije kraja utakmice.  

Suigrači nisu dobro prihvatili njegov potez, a sada La Repubblica piše da je Portugalac svjestan kako je pogriješio i da se odlučio iskupiti momčadi. Proteklih dana razgovarao je sa suigračima i pozvao ih na zajedničku večeru uoči gostujuće utakmice s Atalantom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara