Ronaldo se nakon povratka obrušio na brazilske novinare: Ne mogu raditi u ovakvim uvjetima

SRETAN zbog povratka na nogometne terene, ali i vidno iznerviran nekontroliranim ponašanjem novinara, bio je brazilski veteran Ronaldo nakon što je ponovno zaigrao.

"Pretrpio sam dva udarca mikrofonom u glavu, a nakon toga me jedan kamerman kamerom udario po čelu. Vrlo mi je teško prihvatiti takve stvari. Zapravo sam cijelu karijeru proveo u Europi i navikao sam na ozbiljnu organizaciju", izjavio je Ronaldo nakon što je odigrao 30-ak minuta u drugom poluvremenu Corinthiansova kup-dvoboja s niželigašem Itumbiarom.

Bila je to njegova prva odigrana utakmica nakon 13 mjeseci, koliko je prošlo otkako je teško ozlijedio koljeno nastupajući za Milan u dvoboju Serije A kod Livorna.

Jedan ga je novinar nenamjerno u gužvi pogodio mikrofonom ravno u oko, te je nesretni Brazilac iz neposrednog kontakta s reporterima izašao sa šljivom.

"Kad je utakmica završila, prema meni se zatrčala gomila ljudi. Srećom pa su me zaštitari uspjeli koliko-toliko okružiti. Iskreno sam se prestrašio kad sam vidio što se događa. Kad sam na igralištu, koncentriran sam isključivo na nogomet. Ne mogu odgovarati na pitanja novinara dok se zagrijavam", kazao je napadač sastava iz Sao Paula dodavši na kraju:

"Biti opet na nogometnom travnjaku izaziva u meni krasan, doista fantastičan osjećaj".

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara