Ronaldo u novom sex skandalu: Ovaj put u pitanju "samo" prostitutke

NEDUGO pošto mu se vratila djevojka Maria Beatriz, koja ga je pravedno napustila saznavši da je tražio usluge triju prostitutki, zločesti dečko Ronaldo je ponovno zgriješio bludno.

Mjesec i pol nakon uzbudljivog događaja s ženama obdarenim muškim spolnim organima Brazilac se upleo u novu seksualnu avanturu.

Dvije prostitutke izjavile su da je Ronaldo proveo noć s njima u jednom hotelu poslije lude zabave, koja se pretvorila u orgije. One su ga i snimile s mobitelom dok je, valjda umoran od napora, zaspao. Fotografije pokazuju njih dvije pored usnulog Ronalda, koji leži isplaženog jezika.

Zasad snimke nisu objavljene, jer ih prostitutke čuvaju za medij koji im dade najbolju ponudu. Moguće je da će i sam Ronaldo, posredstvom svog menadžera Fabiana Faraha, pokušati otkupiti fotografije, jer bi njihova objava dodatno srozala prilično nizak ugled koji bivši "Fenomen" uživa u javnosti.

Osim, dakako, u industriji pornića, jer je već snimljen film na temu njegovih erotskih posrtanja, s Ronaldovim dvojnikom u glavnoj ulozi.

Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara