CRISTIANO RONALDO

Ronaldova susjeda: Njegova djeca žive u zlatnom kavezu

Ronaldova susjeda: Njegova djeca žive u zlatnom kavezu
Foto: Instagram

RONALDOVA susjeda u Torinu Elisabetta Betty Borel govorila je o tome kako je biti u njegovom susjedstvu.

"Bilo me strah zaglušujuće glasnih partyja i danonoćne buke, ali Cristiano i njegova obitelj najbolji su susjedi koje sam uopće mogla poželjeti", rekla je za Corriere della Sera pa je dodala:

"Potpuna tišina, nikakve fešte i buka. Moj otac je isto bio poznati nogometaš, ali u neka druga vremena. On je vozio Fiat, a Cristiana svaki dan vidim u Rolls Royceu. Jedva vidim jer ima zatamnjena stakla. Garaža je puna sportskih bolida među kojima je i jedan Lotus. Imaju prekrasan natkriveni bazen i mali, predivno uređeni i održavani vrt."

Elisabettin otac je Felice Borel, nekadašnja Juventusova zvijezda.

"Ja sam imala djetinjstvo kao i sve moje vršnjakinje, a Ronaldova djeca žive drukčije. Često vidim Cristiana Juniora kako na zaštićenome dijelu ulice vozi skateboard, iako se u taj dio ulice ne može tek tako ući jer postoji rampa i zaštitari i iza djeteta su uvijek i tjelesni čuvari. Isto je i Georgini kada želi kao sve mlade majke po lijepom vremenu prošetati s djecom. I ako je ulica prazna, s njima je uvijek bodyguard, tj. najčešće više njih", ispričala je pa je nastavila:

"Zlatni kavez? Tako nešto. Mislim, Cristiano Junior je najčešće u školi ili na treninzima u Juventusu kao tata. Ja imam četvero unučadi njegove dobi, u kvartu su i drugi njegovi vršnjaci. Mogao bi se igrati s njima, ali to dijete vidim jedino samo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best way to start my weekend ❤️🙏

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara