rukometni euro

Sagosen: Nikada nisam bio bolji i samouvjereniji

Sagosen: Nikada nisam bio bolji i samouvjereniji
Foto: EPA

SANDER SAGOSEN najbolji je igrač Norveške i prvi topnik dosadašnjeg dijela Europskog prvenstva u rukometu. 

Hrvatska će u polufinalu Eura u petak, od 18 sati, igrati protiv Norveške, a posebnu pažnju Červarovi izabranici morat će posvetiti zvijezdi PSG-a i norveške reprezentacije. 

Sander Sagosen odmarao je protiv Slovenije i čuvao je svježinu za finalni vikend. Strijelac 51 gola u dosadašnjem dijelu prvenstva tako je sebi umanjio šanse da prestigne Kirila Lazarova (61 gol na Euru 2012. u Srbiji) na ljestvici najboljih strijelaca na jednom EP-u.

"Bit će 60 minuta žestokog rukometa. Čeka nas vrlo dobra momčad s vrlo dobrim individualcima. Bit će vrlo važno biti u napadu vrlo opasan po vrata. Odlični su igrači, čim ste malo neoprezni tu su i ukradu vam loptu. Moramo tražiti pogotke i donositi ispravne odluke u napadu", rekao je Sagosen u najavi utakmice.

Prvi topnik Norveške smatra da je njegova reprezentacija nikad bolja, kao i on sam.

"Nikada nismo osvojili titulu, Hrvatska i Španjolska već jesu. Međutim, mi nikada nismo bili bolji od ovog danas, nikada nismo mogli odmarati igrače usred natjecanja, ovo je za nas nešto novo. Niti ja nikada nisam bio bolji i samouvjereniji. Znam da sam u dobroj formi i da su svi dečki u dobroj formi, da smo posebno dobri kao momčad."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara